Vision in manufacturing

Ondersteuning aan bedrijven die moderne visiesystemen en verwerkingsalgoritmes voor metrologie en detectie willen evalueren in hun productieomgeving

Wat bieden we aan?

Advies en workshops voor eindgebruikers en integratoren van visiesystemen in de industrie.

Advies via 1-op-1 sessie

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek over hoe wij je bedrijf kunnen helpen rond machinevisie. 

Workshops

Via een hands-on sessie belichten we een bepaald aspect van visiesystemen en -algoritmes.

Academy

Leer hier meer over Flanders Make innovaties, visie technologie en getuigenissen. 

Over Vision in manufacturing

Met dit project wil Flanders Make inspelen op de huidige nood aan ondersteuning bij bedrijven die moderne visiesystemen en verwerkingsalgoritmes voor metrologie en detectie willen evalueren in hun productieomgeving. Het doel is de beschikbare expertise opgedaan binnen visieprojecten te consolideren in heldere, laagdrempelige toepassingen via vertaalonderzoek, de mogelijkheden te tonen via concrete machinevisie demo’s gericht op industriële productie, en deze activiteiten breed te verspreiden via verschillende kanalen.

De doelgroep hiervoor zijn industriële productiebedrijven en hun bredere waardeketen die niet de capaciteit hebben voor exploratief onderzoek over mogelijke nieuwe machinevisie technieken, en baat hebben bij automatisatie van stappen in het inspectieproces doordat visuele interactie nu ontbreekt of gebeurt met menselijke operatoren. Gezien de wijde toepasbaarheid van visietechnieken in moderne productieomgevingen is dit een brede doelgroep. Concreet bestaat de doelgroep uit eindgebruikers (kmo’s en grote bedrijven in de secundaire sector die baat hebben bij implementatie van visietechnologie in het productie- en inspectieproces,), technologieontwikkelaars, en technologische servicebedrijven (kmo’s die technische ondersteuning en integratie aanbieden in industriële automatisatie.

Meer informatie

Wil je graag meer weten over Visie in de maakindustrie en de mogelijke oplossingen voor jouw bedrijf? Contacteer ons dan snel.